top of page
Persoon in werkuniform

Prijsopgave aanvragen

Even uitleggen:

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en willen elke klant evenveel aandacht geven.

Dit willen wij ook voor de werkzaamheden die worden uitgevoerd, bij een "vaste" prijs heb je kans dat het werk wordt afgeraffeld en te snel wordt uitgevoerd met als gevolg dat het werk er niet netjes uit ziet als het klaar is.

Wij willen ons werk zo goed mogelijk en bovenal veilig en verantwoord opleveren; en nemen hier dan ook de tijd voor, dit voor een optimaal resultaat.

Bij ons betaald u naar wat het kost. Dit betekend dat u de gewerkte uren met eventueel voorwerk en de verbruikte materialen in rekening zal worden gebracht. U betaald bij afname per uur dus nooit "te veel".


Wilt u toch een offerte op papier? Dan kan er een opzicht gedaan worden op locatie.
Ik kan ook op afstand een offerte maken; maar die kan ik uiteraard niet zo scherp maken i.v.m. een hoop onbekende variabelen e.d..

Houd er rekening mee:

  • Bij het niet afnemen van de offerte betaald u altijd 10% van de offerte (plus evt. opzicht).
    (Er is dus geen sprake van een vrijblijvende offerte) Dit vertaalt zich doorgaans neer op een prijs in uren tegen het laagste tarief. Dit is omdat ik divers werk doe en er voor mij ook tijd gaat zitten in (soms hele specifieke) werkzaamheden.

  • Aanpassingen: Het verhogen van de offerte is altijd gratis (bij het niet afnemen van de offerte gelden de standaard voorwaarden)1 aanpassing van maximaal 5% van de tekst óf een vermindering van 5% van het geoffreerd bedrag is gratis, elke grotere en/of volgende wijziging word in rekening gebracht voor €45/u, met een minimum van 0,25uur per keer; afgerond per 0,25uur.

bottom of page