Garantie & voorwaarden

Lees deze gerust op je gemakje door!

Garantie
 

Iedereen houdt van een beetje zekerheid

✅ Ik zal altijd mijn best doen om de klus op de door u gewenste manier te uitvoeren.

✅ Ik zal altijd proberen aan te geven wat ik wel en niet kan.

Disclaimer
 

Goed om te weten.

Inklokken - Ik reken geen voorrijkosten; de tijd gaat simpelweg in zodra ik thuis vertrek.
Tijd dat ik thuis besteed aan het voorbereiden van het werk word ook als directe uren gezien.

Onderzoeksplicht - Het is aan mij om zo veel mogelijk over mijn diensten inzichtelijk te maken, het is aan u om zo veel mogelijk onderzoek te doen en vragen te stellen waar u deze heeft.

Specialist - Ik ben een veredelde doe-het-zelver, met certificaten op sommige gebieden, ik ben géén specialist, ik ben niet voor alle klussen opgeleid. (Daar is het werk ook te divers voor.)

Boren - Met boren is het lastig om altijd de juiste voor-kennis te verzamelen; u heeft waarschijnlijk geen plattegrond hoe de leidingen door de muur lopen en een detector levert te vaak onbetrouwbare resultaten op; aangezien het uw huis is laat ik de eind-verantwoordelijkheid bij u, de klant.

Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden

Als u de het bovenstaande document opent dan kunt u de algemene voorwaarden doornemen.
Het is belangrijk dat u weet wat uw rechten en uw plichten zijn. Soms lijkt iets heel vanzelfsprekend; bijvoorbeeld door de manier dat u dingen gewend bent in te kopen; echter is dat nergens hetzelfde. Misschien heeft iemand eerder ergens mee ingestemd vanuit coulance; omdat u dat vroeg en deze daarmee instemde en iemand in een goede bui was of geen nee wilde of durfde te verkopen omdat deze bang was een kans te missen; maar het is aan elk bedrijf om (uiteraard binnen de gegeven regels) om zelf een draai te geven aan de manier van zakendoen.

Overig

Checklist: